hits

Fyrst Albert fyller år!

Fyrst Albert II av Monaco fyller i dag 51 aar!

Fyrst Albert etterfulgte sin alvorlig syke far, fyrst Rainier III, som monark 6. april 2005. Albert har aldri vaert gift, og har derfor ikke legitime etterkommende til tronen. Fyrst Albert har (minst) to barn utenfor ekteskap med to ulike kvinner, Jazmin Grace Rotolo (17) og Alexandre Coste (5). Men det at det altsaa ikke finnes noen legitime etterkommere bekymrer den monegaskiske tronen. I 2002 ble det derfor opprettet en lov i landet som gir prins Alberts soesken rett til tronen hvis han doer uten en direkte arving.

Nå har Albert imidlertid datet den soer-afrikanske svoemmeren Charlene Wittstock (31) i flere aar, og mange mener at en forlovelse er rett rundt hjoerne. Så kanskje blir dette den siste bursdagen fyrst Albert må feire "alene", og kanskje er det ogsaa snart en arving i vente for Monacos fyrste?

2 kommentarer

pernille, karianne og hanna

14.03.2009 kl.17:50

grattis til han :Dbesøk bloggen vår!!

Martine

15.03.2009 kl.14:12

Faatt dere blogg dere da! Artig! Skal sjekke den ut! ;D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv