hits

Victorias navnedag - Daniels offisielle debut!

I dag, 12. mars, feires kronprinsesse Victorias navnedag i Sverige. Under feiringen står Daniel Westling ved kronprinsessens side, og gjør med det sin debut i offisielle sammenheng.

Sverige har en større tradisjon for å feire navnedager enn det vi har her i Norge, og Victorias navnedag 12. mars feires tradisjonelt hvert år. Først på borggården hvor det blir arrangert en folkelig feiring av kronprinsessen, og hun får blomster fra folket. Deretter fortsetter feiringen på kvelden med middag på Slottet.

Livet som blivende prins har altså allerede begynt for Daniel Westling. Daniel skal for første gang etter forlovelsen være med å representere for den svenske kongefamilien, og anledningen er altså feiringen av kronprinsesse Victorias navnedag. Det svenske hoffet bekrefter at Daniel skal være med på feiringen på borggården, og også på kvelden ved den store kongemiddagen, hvor både politikere og ambassadører ventes å gjeste slottet for en stor og glamorøs gallamiddag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv