hits

Leah Isadora 4 år!

I dag fyller Leah Isadora Behn 4 år!

Leah Isadora er den mellomste datteren til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, og er nummer seks i arverekken til den norske tronen. Leah Isadora ble født på familiens feriehus, Bloksberg, på Hankø i Fredrikstad 8. april 2005.

Navnet Leah Isadora skal pappa Ari Behn ha vært initiativtager til, og bakgrunnen for navnevalget skal visstnok være en slags oppkalling av prinsesse Leia i Star Wars og danseren Isadora Duncan, som Ari, i følge Märtha Louise, alltid har vært fasinert av.

Bursagen i dag blir feiret med hele familien, inkludert kongeparet og kronprinsfamilien på hytta i Sikkilsdalen, hvor kongefamilien fortiden er på påskeferie.

Gratulerer med 4 års dagen, Leah Isadora!

Én kommentar

Kaja og Pernille

08.04.2009 kl.23:12

Gratulerer med dagen Leah Isadora Behn! :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv