hits

Gratulerer med 30 års dagen, Carl Philip!

I dag 13. mai fyller Sveriges prins Carl Philip 30 år!

Svenskenes kjekke prins har alltid vært litt i skyggen av sine to mer utadvendte søstre, kronprinsesse Victoria (31) og prinsesse Madeleine (26). Men til tross for langt større oppmerksomhet rundt jentene, er Carl Philip umåtelig populær i Sverige.

Etter at Carl Philips ti år lange forhold til Emma Pernald (29) tok slutt tidligere i år, har de svenske jentene, og jenter over hele verden, virkelig fått øynene opp for den sjarmerende prinsen. Carl Philip og Emma har imidlertid fortsatt et svært gost forgold seg imellom og er gode venner, så det blir spennende å se om de finner tilbake til hverandre, og vi kanskje alikevel får se en forlovelse der i gården om noen år...

Prins Carl Philip ble født 13. mai 1979, flere uker for tidlig. Kong Carl Gustaf, som da var bortreist, kom hjem så fort han kunne, og Carl Philip var fem timer gammel før kongen tok han i sine armer for første gang. Svenskeprinsen var faktisk arveprins i ett halvt etter at han ble født. Men det varte ikke lenge før svenskene endret arveloven til tronen, og storesøster Victoria ble da tronarving.

Men nå har altså hele Sveriges prins blitt voksen og i dag fyller han 30 år. Klokken 13 vil hans store dag bli markert på Yttre Borrgården ved Stockholm slott hvor mengder av mennesker ventes å møte opp for å hylle prinsen.

Jeg gratulerer Carl Philip så mye med 30 års dagen!

2 kommentarer

zohreh

14.01.2011 kl.13:22

I LOVE MARRY WITH PRINCE CARL PHILIP. I LOVE YOU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

zohreh

14.01.2011 kl.13:25

I LOVE MARRY WITH PRINCE CARL PHILIP. I LOVE YOU

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv