hits

Bryllupet blir 19. juni 2010!

Nå er bryllupsdatoen satt og kirken bestilt!

19. juni neste år blir det blir kongelig vielse i Storkyrkan i Stockholm, og kronprinsesse Victoria og Daniel Westling sier ja til hverandre.

Victoria og Daniel, som forlovet seg 24. februar i år, gifter seg da faktisk på samme dato som kong Carl Gustaf og dronning Silvia gjorde. Carl Gustaf og Silvia giftet seg nemlig 19. juni 1976. Og også kirken er den samme...

Storkyrkan er faktisk den eneste kirken i Stockholm som kan romme det store antall gjester som ventes å komme til bryllupet neste sommer. Kirken rommer mange kongelige tradisjoner og ligger nære slottet hvor bryllupslunsjen trolig vil bli holdt.

2 kommentarer

Kristin ROYALIST Larsen

02.06.2011 kl.22:38

Hei Martine

Jeg er også fra Fredrikstad og syntes du har en flott side, du dokket opp da jeg skulle på en annen side, jeg har vært ROYALIST siden 1979 og jeg har vært med på mye flott og opplevd utrolig mye truffet kongelig osv,Hvist du vil så kan du jo svare.PS Er du royalist?

Martine

03.06.2011 kl.09:23

Kristin ROYALIST Larsen: Hei, hei!

Så hyggelig at bloggen min dukket opp, og at du liker den! :-) Så artig!! Hvilke kongelige har du møtt? :-) Ja, jeg er royalist! :-)

Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv