Kronprinsesse Victoria er gravid! ... (Aprilsnarr)

I dag morges kom nyheten om at Sveriges kronprinsesse Victoria er gravid! Det er i en pressemelding det svenske hoffet bekrefter den glade nyheten!

Det er bare en drøy måned siden forlovelsen mellom kronprinsesse Victoria og Daniel Westling ble offentliggjort, og graviditeten kommer nok nå overraskende på de aller fleste.

Bryllupet mellom Victoria og Daniel skal finne sted 19. juni 2010, og her finner vi nok årsaken til den lange forlovelsestiden. For kronprinsessen og den nærmeste familien var nok klar over graviditeten da forlovelsen fant sted.

Det er ikke bekreftet noen termin, men man regner med at kronprinsessen er ca 3 måneder på vei. Barnet vil da være nesten et år i juni neste år, når bryllupet finner sted.

Jeg gratulerer Victoria og Daniel med graviditeten! Legg gjerne igjen en gratulasjon du også! :D

3 kommentarer

Anna

01.apr.2009 kl.11:56

Seriøst?! Så koselig!!! Gratulerer Victoria! =)

08.nov.2010 kl.12:14

Er det mulig??

Martine Myrvoll Olsen

08.nov.2010 kl.15:56

Anonym: Dette er et gammelt aprilsnarr-innlegg. Som du sikkert skjønner var ikke kronprinsesse Victoria gravid.

Skriv en ny kommentar

Martine Myrvoll Olsen

Martine Myrvoll Olsen

23, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits