hits

Kongefamilien til fjells i påsken!

For mange har nå påskeferien startet. Kongefamilien inkludert!

Med unntak av kronprinsesse Mette-Marit, dro hele familien i går ettermiddag på påskeferie til Sikkilsdalen i Jotunheimen hvor de skal tilbringe første delen av ferien. Der skal de kose seg på Prinsehytta som er kongeparets egen eiendom.

Mette-Marit skal bruke helgen til å arbeide med avslutningen av sin oppgave i forbindelse med studiene på BI, og ble derfor ikke med til Sikkilsdalen. Senere i påskeferien skal imidlertid kronprinsfamilien samles på sin nye hytte i Uvdal, og da skal også kronprinsessen være med.

Pappa kronprins Haakon dro derfor i går uten sin kone, men hadde selvfølgelig med seg sine to barn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Med var også hele familien Behn, prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og deres tre døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah. Og i tillegg selvfølgelig kongeparet selv, kong Harald og dronning Sonja.

Så det var et stort kongelige følge som i går tok toget fra Oslo S til Vinstra på vei til fjells...


Skal du på fjellet i påsken?

2 kommentarer

Inur

08.04.2009 kl.00:49

Du faar det til du martina mi!!God paaske, og bli frisk!

Martine

08.04.2009 kl.09:32

Takk for det, Inamor! Og god påske til deg også!! :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv