hits

16. april = Bursdag!

 

Idag, 16. april, er en stor dag for meg, for jeg har nemlig bursdag! Jeg blir 21 år!

              
Men det er ikke bare jeg som har bursdag i dag. 16. april er nemlig en dato hvor flere kongelige også har sin fødselsdag...

Dronning Margrethe av Danmark har sin bursdag i dag. Hun er født i 1940, og fyller i år 69 år. Tradisjonen tro vil Margrethe og prins Henrik, kronprinsparet, prins Joachim og prinsesse Marie og barnebarna vise seg på ballkongen på Amalienborg slott i København klokken 12.00 og vinke til folket.

En annen som feirer bursdag i dag er storhertug Henri av Luxembourg. Han fyller 74 år.

Storhertug Henris yngste sønn, prins Sebastian, fyller også år i dag. Han blir 17 år. Så i storhertugfamilien i Luxembourg er det i dag altså dobbel bursdag, og sikkert stor feiring med den nærmeste familie.

Lille prinsesse Eleonore av Belgia, datter av kronprins Phillip og kronprinsesse Mathilde, ble født for nøyaktig ett år siden, og feirer i dag sin første bursdag. Eleonore er det belgiske kronprinsparets yngste datter, og hun har tre eldre søsken som nok ser frem til å feire lillesøster i dag!

2 kommentarer

marianne

16.04.2009 kl.17:42

Gratulerer med dagen!!! Kos deg masse :)

Martine

16.04.2009 kl.19:41

Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv