hits

Maud Angelica 6 år og prinsesse Sofia 2 år!

Maud Angelica Behn fyller 6 år i dag!

Maud Angelica er prinsesse Märtha Louise og Ari Behns eldste datter, og kong Harald og dronning Sonjas første barnebarn. Hun begynner nå å bli riktig så stor. Til høsten bir Maud Angelica faktisk skolejente!

I dag blir det nok bursdagsfeiring med mamma, pappa og søstrene Leah Isadora (4) og Emma Tallulah (7 mnd) hjemme i Lommedalen!

En annen liten prinsesse som har bursdag i dag er Spanias prinsesse Sofia. Sofia er kronprins Felipe og kronprinsesse Letizias yngste datter, og hun er lillesøster til prinsesse Leonor (3).

Prinsesse Sofia fyller i dag, 29. spril, 2 år, og i likhet med Maud Angelica blir nok lille Sofia feiret med familien hjemme på sin store dag.

Jeg gratulerer både Maud Angelica og Sofia med dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv