hits

Attentatforsøk mot dronning Beatrix!

Idag skulle Queen's Day feries på tradisjonelt vis i byen Apeldoorn i Nederland med dronning Beatrix's deltagelse. Men slik ble det ikke...

En stor folkmengde hadde kommet til Apeldoorn for å hylle dronning Beatrix, som sammen med flere andre medlemmer av kongefamilien kom kjørende i åpen bil som del av en større parade.

Den gledelige feringen av den nasjonale høytisdagen ble byttet ut med kaos og panikk da en personbil plutselig i full fart braste inn i folkemengden. Ifølge øyenvitner skal bilen ha sett ut til å være på vei mot dronningens følge, men traff istedet folkemengden, før den så stanset etter at den traff et monument like ved.

Det hele var svært dramatisk. 4 personer er bekreftet døde, og flere skal være alvorlig skadet. Blant annet dronnningen og kronprinsparet som satt i den åpne bilen ble sjokkerte vitner til hendelsen.

Det er uvisst om det hele var en bevisst handling fra sjåførens side eller om det var en ulykke. Sjåføren er arresert og tatt inn til avhør hos politiet.

Kort tid etter hendelsen avlyste dronningen, som skal være forferdet over hendelsen, paraden hun opprinnelig skulle være tilstede på, og alle videre arrangement. Resten av den offisielle feiringen av den vanligvis så gledelige dagen ble også umiddelbart avlyst.

2 kommentarer

Pernille =)

30.04.2009 kl.22:39

er det muliiiiig? stakkars!

Martine

02.05.2009 kl.10:10

Ja, det er helt sykt!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv