hits

Se så store de har blitt - Norge

I anledning nasjonaldagen... Hipp, hipp, heisann, hurra! Norge har bursdag i dag!


Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus


Både prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus begynner nå å bli store barn. Bare se på de fine bildene som ble tatt ved den siste familiefotograferingen. Jeg må si at en flottere kronprinsfamilie skal en lete lenge etter! I dag blir de tradisjonen tro å se vinkende til det norske folk på slottsbalkongen.

Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah


Også de to eldste døtrene til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn begynner å bli store. Leah Isadora fylte 4 år 8. april, mens storesøster Maud Angelica fylte 6 år 29. april. Maud Angelica blir faktisk skolejente til høsten, noe hun helt sikkert gleder seg veldig til!
Lillesøster Emma Tallulah vokser også. Hun har nå rukket å bli 7 måneder, og feirer idag sin første 17. mai.

2 kommentarer

Elisabeth

20.05.2009 kl.18:40

Hei. Har sett de fine bildene av de norske kongebarna. De er rene og pene i tøyet. De ser nok ikke slik ut etter en dag i barnehagen. He,he. De utenlandske barna er også søte. de er nok litt renere etter dagens slutt. Er nok litt mer stil der ja. Ha en fin dag. Elisabeth.

Martine

20.05.2009 kl.20:35

Hehe! Nei, etter en dag i barnehagen ser de nok ikke sånn ut! ;D Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv