hits

Se så store de har blitt - Danmark

Prins Christian og prinsesse Isabella


Lille, søte prinsesse Isabella har nå blitt 2 år gammel, og storebror prins Christian er blitt 3,5 år. De to barna til kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er bare superfine begge to! Isabella med sine vakre, mørke lokker, og Christian som er en tro kopi av sin far som barn. I tillegg har begge to kjempesøte bollekinn!

Prins Nikolai, prins Felix og lilleprinsen


Prins Joachims sønner, prins Nikolai og prins Felix, har blitt 9 og 6 år, og har nå blitt storebrødre til en liten bror! De to prinsene har virkelig vokst seg store, og man kan se at Felix er mest lik sin far, mens Nikolai er mer lik sin mor, grevinne Alexandra. Lilleprinsen, som ble født 4. mai, har ikke fått noe navn ennå, og er ikke store gutten, men han har rukket å bli 1 måned gammel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv