hits

Se så store de har blitt - Spania

Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia


Se så store døtrene til kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia har blitt! For ikke lenge siden var de små babyer, men nå har prinsesse Leonor (3) og prinsesse Sofia (2) blitt store jenter! Og ingen kan påstå at småprinsessene ikke er supersøte!

Felipe og Victoria


Prinsesse Elenas barn begynner også å bli store. Felipe er nå 10 år, mens lillesøster Victoria har fylt 8 år. Bildet under er fra en båtferie sist sommer, og ble brukt som motiv på familiens julehilsen til familie og venner sist jul.

Juan Valentìn, Pablo Nicolàs, Miguel og Irene


Prinsesse Christinas barn er virkelig flotte! Her er guttene, som virkelig har vokst seg store, fotografert med matchende skjorter, og lillesøster, som er jevnaldrende som prinsesse Leonor har også blitt stor jente.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv