hits

Marie har født - Danmark har fått en liten prins!

Klokken 04.57 i natt fødte prinsesse Marie en velskapt gutt. Prinsesse Marie ble mor for første gang, og Danmark fikk en liten prins!

I går kveld forlot prinsesse Marie og prins Joachim Amalienborg slott og ankom rigshospitalet fordi prinsessen begynte å få veer. Fødestuen Marie fødte på har slått klar i flere uker allerede, og det var enda godt, for bare få timer etter at prinseparet ankom sykehuset ble altså den lille født.

Prins Joachim var til stede under hele fødselen, og det var en lykkelig prins som møtte pressen i dag morges. Han kunne fortelle at barnet veide 3.032 gram og var 49 cm lang, og at mor og barn har det bra. Det var prinsen selv som klipte navlestrengen, slik han også har gjort med sine to eldste sønner. Prinsen kunne også fortelle at øyeblikket da den lille gutten bla føst var svært bevegende, og at han gråt av glede.

Den nyfødte prinsen blir nummer sju i arverekken den danske arverekken, og er dronning Margrethe og prins Henriks femte barnebarn.

Prins Joachim fortalte også at barnets kjønn ikke kom som en overrakelse, det har paret visst lenge...

Jeg gratulerer Marie og Joachaim, og hele Danmark med en liten prins! Godt å høre at fødselen gikk så bra!

Én kommentar

Pernille =)

06.05.2009 kl.07:29

GRATULERER :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv