hits

De første bildene av Danmarks lille prins!

Klokken 13 i dag formiddag forlot prinsesse Marie rigshospitalet i København med sin lille sønn i armene. Både prinsesse Marie og prins Joachim så meget stolte ut der de smilte og virkelig strålte da de møtte pressen. Marie med lilleprinsen godt pakket inn i et blått teppe, sovende på armen, og Joachim stolt gående ved siden av.

Etter tre netter på sykehuset fikk altså den nybakte moren og lilleprinsen dra hjem, noe som tyder på at både fødselen og tiden etterpå har godt utmerket bra. Marie så også meget godt opplagt ut. Hun sa at hun hadde hatt det fint på sykehuset, men at hun nå gledet seg til å komme hjem med sin lille sønn.

Før den lille familien dro tilbake til leiligheten de disponerer på Amalienborg slott fortalte Marie at hun er veldig stolt av sin lille sønn. Hun avslørte også at hun vil at lilleprinsen skal bli tospråklig fra starten av.

Her ser du de første bildene av lilleprinsen, og de stolte foreldrene Marie og Joachim!

Én kommentar

Pernille =)

08.05.2009 kl.17:17

ntaaaaa :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv