hits

Kronprinsfamilien får seg hund!

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har bestemt seg for å øke familien fra fem til seks. Nå skaffer kronprinsfamilien seg nemlig en hundevalp!

Haakon og Mette-Marit går utenom trenden i sitt valg av rase. Det har i mange år vært vanlig med hunder i Europas kongehus, men som regel blir renrasede hunder valgt. I dag har dronning Elizabeth sine corgier, og i Danmark har dachsen blitt den royale hunderasen. Og kong Olavs hund, Troll, som var kjent for de fleste, var puddel.

Kronprinsfamilien har derimot bestemt seg for å anskaffe en blandingshund, og valget har falt på en labradoodle. En labrodoodle er en blanding av labrador og puddel.

Valpen skal komme om kort tid, og kommer fra Drøbak Hundehotell.

2 kommentarer

pernille

03.07.2009 kl.09:59

kult :D

Martine

03.07.2009 kl.23:41

I dag har de fått valpen!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv