hits

Toppløs på sydenferie!

Nå har jeg kommet hjem etter noen herlige dager i Albufeira på Algarvekysten i Portugal. Har kost meg masse og også blitt litt brun.. Hehe ;)

Men det er ikke bare jeg som har vært på sydentur og nytt late dager i solen. Andrea Casiraghi, prinsesse Caroline av Monacos eldste sønn, og kjæresten Tatiana Santo Domingo ferierte i forrige uke på eksklusive IL Pellicano hotel i Italia, og vekket stor oppmerksomhet.

Tatiana solte seg nemlig bare i bikinitrusa på sandstranden ved hotellet, dette til tross for at paret var omringet av både venner og ukjente. Og prinsessesønnen Andrea virket ikke det minste brydd med at kjæresten blottet seg, og var stadig bortom å kysset på henne.

Er kanskje toppløs soling på vei inn på moten igjen? Hva andre folk velger å gjøre er èn ting, men jeg må si at jeg ikke synes det passer seg at medlemmer eller kjærester til medlemmer av royale familier soler seg slik foran pressen og folk flest. Det blir heller som et skrik om oppmerksomhet. Hva synes du?

Én kommentar

pernille

03.07.2009 kl.10:07

kanskje vi ser dem på hankø da!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv