hits

De første offisielle bildene av Marie og Joachims lille prins

Endelig er bildene her! Prinsesse Marie og prins Joachims sønn ble født 4. mai, og til nå har bildene som ble tatt av prinsen inntullet i et blått pledd da de forlot Rigshospitalet etter fødselen vært de eneste bildene som har vært offentliggjort av den lille danske prinsen. Den gang gikk det så fort for seg at ikke noe ordentlig bilde ble tatt, men i dag har endelig det danske hoffet offentliggjort en bildeserie av lilleprinsen med de stolte foreldrene, og storebrødrene Nikolai og Felix.

Bildene er tatt av fotograf Steen Brogaard hjemme hjemme hos Joachim og Marie i Møgeltønder. Og her kan du se alle de 10 offisielle bildene.

Se så skjønn Danmarks lille prins er!

2 kommentarer

pernille

03.07.2009 kl.09:58

nommin :D

Martine

03.07.2009 kl.23:42

Ja, jeg vet! Kjempesøt er han! Blir spennende å se hva navnet blir! :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv