hits

Kongelig dåp i Danmark: I dag får lilleprinsen navn!

I dag 26. juli døpes prins Joachim og prinsesse Maries lille sønn som ble født 4. mai. Hele Danmark, og også andre interesserte verden over, har ventet spent på å få vite hva navnet til prinsen vil bli, og idag er ventetiden over. Navnet til den lille vil bli offentliggjort ved døpefonten under dåpsseremonien senere i dag, slik tradisjonen er i det danske kongehuset.

Dåpseremonien vil finne sted i Møgeltønder kirke i Sønderjylland, som også er kirken Joachim og Marie giftet seg i i fjor. Etter seremonien blir det holdt fest for ca 150 gjester, deriblant kongelige fra flere av Europas kongehus, på Schackenborg.

Lilleprinsen døpes i ettermiddag, og dåpsseremonien starter klokken 17.30.


Nye oppdateringer om offentliggjørelsen av navnet og bilder fra dåpen vil du finne her på bloggen utover kvelden. Og vil noen gjøre et siste forsøk på å gjette hva navnet på lilleprinsen blir, kan dette gjøres nå! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv