hits

Maud Angelica begynner på Steinerskolen!

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behns eldste datter Maud Angelica (6) vil om et par ukers tid begynne på Steinerskolen på Jar i Bærum, og vil med dette gå i sin fars fotspor.

Før fellesferien hadde Märtha og Ari med seg Maud Angelica på en omvisning på skolen som holder til på Gran Gård i naturskjønne omgivelser og kort skolevei fra hjemmet deres i Lommedalen. Märtha og Ari er positive til de alternative læringsmetodene og pedagogikken Steinerskolen står for, og de skal begge ha blitt svært begeistret for den idylliske skolen.

Dette blir første gang at et medlem av kongefamilien vil gå på privatskole, og med dette valget viser Märtha og Ari at de tenker alternativt og er åpne for noe nytt, og ikke følger gamle kongelige tradisjoner. Prinsesse Märtha Louise gikk selv på Smestad skole i Oslo, mens Ari Behn imidlertid gjennomførte sin skolegang på Steinerskolen i Moss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv