hits

Ja, prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er forlovet!

Som jeg skrev i går gikk det rykter om at Sveriges prinsesse Madeleine (27) og hennes Jonas Begström (30) har forlovet seg. I natt sendte det svenske hoffet ut en pressemeldning og bekrefter dette.

Kong Carl Gustaf har gitt de unge turtelduene sin velsignelse, og i samsvar med den svenske grunnloven innhentet regjeringens samtykke. Forlovelsen offentliggjøres i dag 11. august, og det svneske hoffet skriver dette på sin hjemmeside: "Idag den 11 augusti 2009 tillkännages förlovning mellan Prinsessan Madeleine och jur.kand. Jonas Bergström". Det vil bli holdt en pressekonferanse på Slottet i ettermiddag klokken 16.

Det nyforlovede paret befinner seg for tiden på Solliden Slott på Öland, sammen med resten av kongefamilien.

Madeleine og Jonas gifter seg neste år. Det vil si at Sverige får to prinsessebryllup i 2010. Datoen for bryllupet er enda ikke bestemt, men det svenske hoffet bekrefter imidlertid at bryllupet ikke vil finne sted før kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup 19. juni.

Jeg gratulerer Madeleine og Jonas så mye med forlovelsen! Dette var virkelig en hyggelig nyhet!

madeleine og jonas forlovetDet første bildet av nyforlovede Madeleine og Jonas


Bilde: Det svenske hoff

2 kommentarer

Ingunn

11.08.2009 kl.17:45

Enig med deg!!! Veldig hyggelig.

Martine

11.08.2009 kl.22:52

Ja! :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv