hits

Nyforlovede Madeleine og Jonas møtte pressen

Nå klokken 16 møtte prinsesse Madeleine og Jonas Bergström pressen på Solliden Slott på Öland. Det nyforlovede paret kom hånd i hånd ut foran slottet hvor pressen og hundrevis av mennesker hadde møtt opp for å gratulere.

Det unge paret så mer forelsket ut enn noen gang. De fortalte om frieriet som tok sted på Capri 12. juni, og om hvordan de begge falt for hverandres øyne ved første møte.

Madeleine viste også fram forlovelsesringen, og om den uttalte hun dettte: - Den er utrolig fantastisk! Jeg kan ikke tenke meg noen bedre.

Det er nå kjent at Jonas Bergström vil få tilttelen hertug. Han vil fortsette i sin jobb i advokatfirmaet han arbeider i nå, men vil stå ved prinsesse Madeleine sin side når hun trenger det, og være med å representere i større sammenhenger.

Bryllupsdatoen er ennå ikke satt, men det er ventet at bryllupet vil finne sted på høsten eller vinteren 2010.

3 kommentarer

Elisabeth

11.08.2009 kl.22:18

Tusen takk for nye fine bilder. Så hyggelig at de to har forlovet seg. Det blir mye å ordne med for kongeparet nå. He,he. Madeleine hadde en veldig fin kjole på seg. Det unge paret strålte jo av lykke.Og en riktig så kjekk mann har hun fått seg. Nå er det vel ikke lenge før lillebror også blir forlovet.

Martine

11.08.2009 kl.22:48

Ja, veldig hyggelig er det! Nå blir det mye å ordne med, ja.. To prinsesse-bryllup på ett år!Enig i at kjolenMadeleine hadde på seg var veldig fin! Tja, forlovelse på Carl Philip blir det nok ikke med det første.. Men vi får se om det ordner seg for han og kjærligheten etter hvert også.

Johannes

13.08.2009 kl.11:59

Hej, vilken trevlig blogg du har! Den skall absolut följas!Tack för din kommentar på min sida, alltid kul med norskt besök :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv