hits

Dronning Elizabeths favorittfotballag er avslørt!

Dronning Elizabeth av England har i alle år holdt hemmelig hvilket fotballag hun holder med. Men nå avslører den britiske avisen Sunday Mirror Elizabeths hemmelighet.

Dronning Elizabeth er nemlig West Ham-supporter. Dette skal ha kommet fram da personalet hennes diskuterte en kommende kamp, og dronning skal ha forsnakket seg.

Tidligere har dronning Elizabeth ikke villet at folk skulle vite hvilket fotballag hun heier på ettersom hun vil oppfattes som nøytral ovenfor folket. Man tror at hun ble West Ham-fan etter at hun flere ganger traff lagets mest vellykkede manager, Ron Greenwood.

Nå som hennes hemmelighet er avslørt, kanskje vi får se dronning Elizabeth på West Ham-kamper i fremtiden?! West Ham er forresten laget min mamma, Elisabeth, heiet på i sin tid! :-)

2 kommentarer

Pernille

30.08.2009 kl.20:06

morro!heia mamma på dem? visste jeg ikke :Dbloggen din er kjempe fin.du skriver så bra, martine!GLEDER MED TIL 5. SEPTEMBER, OG 4.DA :)gid. klemmer

Martine

30.08.2009 kl.20:44

Hehe, jo hun var West Ham-fan før. Hun var nemlig på en fotbalkamp i England for lenge siden, og da var det West Ham som spilte! :-)Takk for det, Pernille! Du er søt!Jeg gleder meg også til helgen! Det blir kjempekoselig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv