hits

Nye offisielle bilder av arverekken

I dag publiserte Slottet to nye bilder av kong Harald, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra. De siste offisielle bildene av kongen og de to neste i arverekken i Norge er fra 2005.

De to bildene av kong Harald, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra er tatt på Bygdø Kongsgård i Oslo 25. august.

Ingrid Alexandra er nå 5 år, og er nummer 2 i arverekken etter sin far Haakon. Arverekken til kronen er fastsatt i Grunnlovens § 6, og er som følger: 1 Hans Kongelige Høyhet kronprins Haakon, 2 Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Ingrid Alexandra, 3 Prins Sverre Magnus, 4 Prinsesse Märtha Louise, 5 Maud Angelica Behn, 6 Leah Isadora Behn, 7 Emma Tallulah Behn.

Her ser du de nye bildene av vår konge, kronprins og prinsesse - Harald, Haakon og Ingrid Alexandra. Er de ikke fine?

2 kommentarer

Kristin

05.09.2009 kl.19:47

Ja, det er utrolig flotte bilder! De ser så glade ut alle sammen, men spesielt Ingrid Alexandra på det nederste bildet! Hun stråler!

Hun er fortsatt mest lik sin far, men nå synes jeg hun ligner litt mer på mor også enn tidligere? Det også sjeldent med blondt hår og brune øyne som hun har...

Så flott Martine, at det endelig er kommet en slik side på norsk! Takk for at den finnes!

Keep up the good work! :-)

Martine

05.09.2009 kl.20:53

Jeg er helt enig med deg, Kristin! Det er en utrolig harmonisk kongefamilie vi har her i Norge - vi er heldige! Og ja, veldig fine bilder av Ingrid Alexandra!

Tusen takk for fin tilbakemelding! Det setter jeg stor pris på! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv