hits

Ari Behn fyller år - bursdagsfeiring med bismak?

I går fylte yngstedatteren Emma Tallulah ett år, og i dag er det pappa Ari sin tur til å bli feiret. Ari Behn fyller i dag 37 år, men dagens feiring får kanskje en liten bismak etter gårsdagens skandaleintervju?

I går tirsdag ble nemlig et oppsiktsvekkende intervju med Ari Behn lansert i livsstilsmagasinet Massiv. Her avslører blant annet Ari at han ikke er lykkelig. Og det kommer blant annet fram at han liker å jobbe om morgenen før han tar dagens første drink halv to, at han er klinisk deprimert og at han er overbevist om at han vil dø alene.

Ari Behn skryter av kona prinsesse Märtha Louise og døtrene Maud Angelica (6), Leah Isadora (4) og Emma Tallulah (1). Men til tross for gleden over døtrene, hevder han at hanofte har depresjoner.

Intervjuet kommer som et sjokk på de fleste, men det er delte meninger om hva Ari Behn egentlig prøver å formidle. Noen mener at Ari Behn med dette nærmest kunngjør sin skillsmisse fra Märtha, mens andre tenker at dette bare er et stunt fra forfatteren for å få litt oppmerksomhet rundt egen person før han lanserer ny bok nå i høst.

Ari Behns far, Olav Bjørshol, uttalte til Dagbladet tirsdag at han ikke selv har lest intervjuet, men at han forstår intervjuet som om at sønnen er helt ærlig og sier at han har det tøft for tiden.

Hva Märtha Louise, eller kongeparet for den saks skyld, synes om Ari Behns ytringer er ikke kjent, men jeg vil tro at de ikke er kjempeglade for ektemannen og svigersønnens personlige uttalelser i intervjuet, og at bursdagsfeiringen i dag muligens vil få en bismak med tanke på dette.

Jeg gratulerer uansett Ari Behn så mye med dagen, og jeg ønsker han og Märtha og døtrene all lykke i fremtiden!


2 kommentarer

AA

30.09.2009 kl.14:36

Gud Ari er patetisk

Veronica Nettum

01.10.2009 kl.00:32

svar: takk for kommentar:)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv