hits

Märtha Louises personlige veske

Prinsesse Märtha Louise har en veldig personlig veske som hun bruker ofte, og som betyr mye for henne.

Vesken, som er en grønn fløyelsveske, er dekorert med bilder av Märtha Louise og hennes to eldste døtre, Maud Angelica og Leah Isadora. Navnene deres er brodert inn på vesken, i tillegg til at den er stylet med grønne skinnhjerter, broderier og swarovskikrystaller.

Det er designeren Hilde Holmer som står bak prinsessens personlige veske.- Nisjeproduktet i firmaet HildeHolmerDesign er personlige vesker. Jeg lager vesker med bilder av kundens barn, barnebarn, kjæledyr og mann. I tillegg skriver jeg personlige tekster og navn på selve veska, har Hilde Holmer tidliger uttalt.

Prinsesse Martha Louise har også en hemmelighet inne i vesken som bare hun kan se. Hver gang Märtha åpner vesken så smiler nemlig ektemannen Ari Behn til henne. Og vi får håpe Märtha forsetter åre vesken med ektemannen på innsiden til tross for Ari Behns mye omtalte"skandale- intervju" i forrige uke...

Hva synes du om Märtha Louises veske?

4 kommentarer

hellestavsholt

05.10.2009 kl.09:47

Så koslig veske : )

Hilde

05.10.2009 kl.09:48

En spesiell, men koselig veske :)

Kristin

05.10.2009 kl.19:12

Kjempelekker veske!! Fargen er ikke helt etter min smak, men designet er flott!

Martine

06.10.2009 kl.16:58

hellestavsholt og Hilde: Jeg er enig med dere! Koselig å ha familien avbildet på en tilbehørsgjenstand som er såpass synlig!

Kristin: Enig med deg også! Jeg liker designet godt, men ville nok valgt en annen farge, ja! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv