hits

Kronprinsparet solgte vafler til turgåere til inntekt for TV-aksjonen

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit samlet i formiddag nesten hele familien i det fine søndagsværet utenfor Skaugum i Asker for vaffelsteking, kaffe- og kakesalg. Kronprinsfamilien med venner og familie var alle i sving for TV-aksjonen!

Kronprins Haakon er høy beskytter for hjelpeorganisasjonen CARE. Pengene fra årets TV-aksjon går til arbeid med å gi verdens fattigste kvinner muligheten til å klare seg selv.

Kronprinsfamilien solgte vafler og hjemmelaget saft til turgårere som gikk forbi Skaugum tidligere i dag. Sønnene prins Sverre Magnus og Marius og Mette-Marits bror Espen Høiby bidro også til kaffe-og kakesalget.

- Det er hyggelig å markere denne dagen med familien, uttalte kronprinsesse Mette-Marit under vaffelstekingen.

På kronprinsfamiliens salgsbord fantes blant annet nystekte vafler, frukt, kaker, kaffe og boller. Turgåere kunne dermed få seg en søt forfriskning i den skinnende sola. Og søndag ettermiddag hadde kronprinsfamilien og venner samlet inn 5000 kroner.

Jeg synes det er utrolig bra at kronprinsparet støtter TV-aksjonen på denne måten. Det står det respekt av.

Du kan også være med å støtte TV-aksjonen i dag. Bøssebærere går i kveld fra dør til dør i hele Norge og samler inn penger, og får du ikke besøk av en bøssebærer kan du også bidra ved å bruke innsamlingskonto: 8380.08.09005.

- Jeg håper alle tar godt imot bøssebærerne i dag, oppfordrer kronprins Haakon.

Følg også TV-aksjonen utover kvelden på NRK 1!

2 kommentarer

Kristin

18.10.2009 kl.19:55

Så koselig!! Flott tiltak! Men, hvem er jenta i oransje boblevest? Det er ikke Ingrid Alexandra? Er det kanskje datteren til Espen Høiby?

Martine

18.10.2009 kl.20:23

Kristin: Det stemmer at jenta i orange boblevest ikke er Ingrid Alexandra. Jeg er ikke dessverre ikke sikker på hvem dette er.

Jeg tror imidlertid at jenta med blondt hår på det nederste bildet er Espen Høibys datter, Tuva (12).

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv