hits

Madeleine og Jonas - her er deres nye hjem!

Nå er beslutningen endelig tatt - prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har nå fått sitt helt eget slott! Det svenske prinsesseparet får hele 500 kvadratmeter og 12 værelser å boltre seg på i deres nye hjem Villa Beylon.

Villa Beylon er et pent rosafarget slott som ligger i Ulriksdals slottspark i Solna i Stockholm, og er prinsesse Christinas, kong Carl Gustafs søster, gamle hjem. Slottet ligger i et naturskjønt område, paret får ikke langt til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling på Haga slott. Stockholm sentrum ligger heller ikke langt unna.

Det store arbeidet med å forandre Villa Beylon til Madeleine og Jonas' nye hjem er allerede godt i gang, og snart kan interiørinteresserte Madeleine sette i gang å forme sitt eget hjem.

4 kommentarer

Lise..

30.10.2009 kl.15:56

Hei :)

Fin blogg du har :)

Kanskje du besøker min også:) Koselig med komentar/hilsen også :)

god helg:)

www.lise1990.blogg.no

Martine

31.10.2009 kl.17:51

Lise: Takk for det! Det skal jeg gjøre vettu! God helg til deg også! :-)

Elisabeth

12.11.2009 kl.22:38

det er fine hus prinsessene skal flytte inn i. ikke små akurat. håper de rekker noe annet enn å vaske og rydde. men de har vel flinke menn. kanskje en hushjelp hadde vært på sin plass.

Martine

22.11.2009 kl.09:59

Elisabeth: Ja, det er det! De får god plass å boltre seg på der! Et par hushjelper har de nok ordnet seg! Godt å ha litt ekstra god plass til fremtidige barn! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv