hits

Victoria og Daniel - her er deres nye hjem!

For noen dager siden skrev jeg et innlegg om prinsesse Madeleine og Jonas Bergströms nye hjem, Villa Beylon i Solna i Stockholm. Og jeg kan jo ikke gjøre forskjell på søstrene, så her kommer et innlegg om storesøster kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings nye hjem.

Victoria og Daniel skal etter bryllupet, 19.juni neste år, flytte til deres nye hjem som blir Haga slott. Haga slott ligger i likhet med Villa Beylon i Solna i Stockholm.

Haga slott har vært under regjeringens disposisjon som gjesteresidens, men nå blir det igjen de kongelige som skal disponere slottet. Haga slott ble tegnet av arkitekt CC Gjörwell og ble bygd på begynnelsen av 1800-tallet på oppdrag av Gustav IV Adolf. Mange kongeligheter har bodd her siden det, blant annet kong Carl Gustaf bodde her sitt første leveår.

- Kronprinsessen och hennes blivende make Daniel Westling ser fram imot å få bosette seg på Haga slott, meddeler det svenske hoffet.

4 kommentarer

tonjensin

04.11.2009 kl.18:31

Der kunne jeg glatt ha bodd ;)

nrjmarie

04.11.2009 kl.20:50

Kongelige altså :P

nataliaborrego

05.11.2009 kl.11:15

tusen takk!! :D

Martine

22.11.2009 kl.09:53

tonjesin: Ja, Haga slott er utrolig flott! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv