hits

Prinsesse Alexandras Vej blir Prinsesse Maries Vej!

Prins Joachims eks-hustru, Alexandra (45), får mer og mer kjenne at hun ikke lenger er prinsesse av Danmark og at hennes tidligere ektemann nå har en ny kone. Prinsesse Alexandras Vej har nå byttet navn til Prinsesse Maries Vej.

Da Alexandra var gift med prins Joachim fikk hun en egen gate oppkalt etter seg. Men nå er det nye tider. Etter at hun skilte seg fra prinsen og giftet seg med fotografen Martin Joergensen får Alexandra nøye seg med å "bare" være grevinne av Frederiksborg, og hennes gate har nå altså byttet navn til Prinsesse Maries Vej.

Prinsesse Marie (33), prins Joachims nye kone, er veldig fornøyd med dette og skal til og med ha bedt om å få et bilde av sin nye gate.

Jeg synes det er hyggelig for Marie å få en gate oppkalt etter seg, men jeg må si at jeg synes det er merkelig gjort å bare bytte ut navnet på gaten Alexandra fikk og oppkalle den etter Marie i stedet. For å være ærlig synes jeg dette er ganske så respektløst ovenfor Alexandra, i tillegg virker det merkelig ovenfor Marie - at hun liksom skal overta gaten til Alexandra ettersom hun overtok hennes ektemann. Nei, jeg synes det helt klart er på sin plass at Marie får sin egen gate, men det finnes da flust med gater rundt om kring, og jeg mener det hadde vaert bedre om hun hadde fått en annen gate oppkalt etter seg.

Hva synes du om gateoppkallingen?

2 kommentarer

andrea elise

24.11.2009 kl.20:22

det var i grunnen litt rart ja ...

Martine

25.11.2009 kl.00:26

andrea elise: Jeg synes også det.. De kunne godt funnet en annen gate til Marie synes jeg! Alexandra er tross alt en del av historien til det danske kongehuset hun også!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv