hits

Prins Sverre Magnus 4 år!

I dag fyller yngstemann i kronprinsfamilien år - prins Sverre Magnus fyller 4 år!

Sverre Magnus, eller Magnus som han blir kalt av sine nærmeste, er familiens lille gullklump og er kongefamiliens fyrverkeri. Den lille prinsen har veldig etter mamma Mette-Marit med sine knallblå øyne og blonde lokker.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits yngste sønn har bursdag i dag 3. desember og bursdagen, som ikke er offentlig flaggdag fordi prinsen ikke har tittel kongelige høyhet, feires nok idag som vanlig privat med hele familien, inkludert kongeparet.

Prins Sverre Magnus ble født 3. desember 2005 på Rikshospitalet i Oslo, og er den tredje i arverekken til den norske tronen etter sin far, kronprins Haakon Magnus, og søster, prinsesse Ingrid Alexandra.

Jeg gratulerer Sverre Magnus så mye med 4 års dagen!

3 kommentarer

SOLINA

03.12.2009 kl.17:11

tack så mycket :)

Kristin

03.12.2009 kl.19:05

Jeg gratulerer også den søte gullklumpen Prins Sverre Magnus så mye med 4-årsdagen! Ja, han har mye fra mamma, men jeg synes han blir mer og mer lik Kong Olav!

Martine

03.12.2009 kl.19:26

Kristin: Det er jeg helt enig med deg i! Ser man tilbake på bilder fra kong Olav var liten gutt ser man klare likhetstrekk med prins Sverre Magnus!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv