hits

Prinsesse Madeleine på forsiden av Elle!

På siste utgave av den svenske versjonen av magasinet Elle er det ikke hvem som helst som pryder forsiden - det er nemlig prinsesse Madeleine!

Forsidebildet av prinsessen er tatt mens hun sitter på gulvet og smiler med utslått hår. Hun er iført hvite ballerinasko og hvite klær fra topp til tå - blant annet en Childhood-t-skjorte.

World Childhood Foundation ble startet av Madeleines mor, dronning Silvia, og er en organisasjon som fokuserer på utsatte kvinner og barn. Madeleine arbeider også selv aktivt for Childhood, og dette er nok god reklame for organisasjonen.

I den ferske Elle-utgaven får man et eksklusivt intervju med svenskeprinsessen hvor hun forteller om sitt arbeid i Childhood Foundation, og om sitt forhold til forloveden Jonas Bergström.

Prinsesse Madeleine ser slående vakker ut som alltid. Se forsiden av Elle med prinsesse Madeleine her!

2 kommentarer

Kristin

16.12.2009 kl.19:11

Fantastisk flott bilde av Madeleine! Et av de fineste!

Martine

16.02.2010 kl.11:19

Martine: Enig! Kjempefint bilde!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv