hits

Julekort fra den spanske kongefamilien - julen 2009

Jeg håper alle sammen hadde en fin julaften i går. Det hadde jeg! Jeg var på en koselig julegudstjeneste, fikk mange fine gaver, spiste masse god mat og hadde det veldig hyggelig med familien! Jeg legger her ved en liten julehilsen fra den spanske kongefamilien.


Den spanske kongefamilien har en fin tradisjon - hvert år sender kongeparet, kronprinsfamilien og de to prinsessefamiliene ut julekort med hilsener og bilder av barna.

På julekortene ønsker kong Juan Carlos og dronning Sofia, kronprins Felipe, kronprinsesse Letizia og døtrene prinsesse Leonor og prinsesse Sofia, prinsesse Elena og barna Felipe og Victoria, og prinsesse Christina, Inaki og barna Juan, Pablo, Miguel og Irene god jul og et godt nytt år.

Ta en titt på årets flotte julehilsener fra den spanske kongefamilien med herlige bilder og deres ønske om en god jul!


Kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia og de vakre døtrene Leonor (4) og Sofia (2)
valgte dette flotte bildet til årets julehilsen. Se så store jentene har blitt!


Kronprinsfamilien ønsker god jul og godt nytt år


Kong Juan Carlos og dronning Sofia valgte i år dette motivet til sin julehilsenØnske om en god jul og et godt nytt år fra kongeparet


Prinsesse Elenas barn, Felipe (12) og Victoria (10) pryder også årets julekortElena, Victoria og Felipes julehilsen


Prinsesse Christina og Inakis flotte firkløver på familiens julehilsen
F.v.: Miguel (10), Pablo (9), Juan (7) og Irene (4)


Christina, Inaki, Juan, Pablo, Miguel og Irene ønsker god jul og godt nytt år


Julehilsen-tradisjonen til den spanske kongefamilien synes jeg er veldig fin. Det er så koselig med hilsener med både signaturer og flotte bilder av barna som vokser og blir store. Dette er en tradisjon som bør bli tatt vare på!

Hva synes du om den spanske familiens julehilsener?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv