hits

Kongefamilien på julegudstjeneste 1. juledag

I går 1. juledag deltok kongefamilien på den tradisjonelle julegudstjenesten - i år i Ris kirke.

Kongeparet og familien Behn deltok på julegudstjenesten, mens kronprinsfamilien i år feirer jul på hytta på fjellet og deltok der på gudstjeneste på julaften. Prinsesse Märtha Louise måtte imidlertid melde avbud på grunn av sykdom, og ble igjen på Kongsseteren hvor de i år feiret julaften med kong Harald og dronning Sonja.

Ari Behn ankom derfor uten sin kone til julegudstjenesten. Han bar lille Emma Tallulah (1) på armen og leide Leah Isadora (4) i den andre håden. Maud Angelica (6) gikk foran inn i kirken, med dronning Sonja, kong Harald og prinsesse Kristine Bernadotte like bak. Kristine Bernasotte er den svenske prins Carl Bernadottes enke, og har i mange år vært den norske kongefamiliens julegjest.

I følge Slottet skal det ikke feile Märtha Louise noe alvorlig, så vi får håpe at hun snart er på beina igjen og kan kose seg med familien resten av julen. Se bilder fra kongefamilien på julegudstjeneste i Ris kirke her!

2 kommentarer

Kristin

27.12.2009 kl.19:07

Flotte bilder, og det var fint å endelig se Märtha og Aris barn igjen....

Jeg likte forresten godt Maud Angelicas støvletter!

Martine

28.12.2009 kl.10:20

Kristin: Enig! Det er ikke så ofte vi ser Behn-søstrene, og det er moro å se at de vokser fra gang til gang! Nydelige jenter er de alle tre! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv