hits

Nok en kongelig forlovelse offentliggjort!

Dronning Margrethes niese har forlovet seg!

Vi er bare 4 dager inne i 2010, og det er bare en uke siden forrige kongelige forlovelse fant sted. Nå er nok en kongelig forlovelse offentliggjort - prinsesse Nathalie av Danmark og hennes kjæreste Alexander Johannsmann skal gifte seg.

Prinsesse Nathalie er den yngste datteren til dronning Margrethes av Danmarks søster, prinsesse Benedicte. Nathalie og Alexander bor i Tyskland hvor de driver med hesteoppdrett og hestetransport. Alexander Johannsmann er tysk statsborger.

Nathalie og Alexander har vært sammen i ca 2 år, og da prinsessen i november fikk spørsmål om en kommende forlovelse var på gang svarte hun: - Nei... Jeg er ikke forlovet... Haha... Ikke enda! Men nå er altså forlovelsen et faktum, og prinsesse Benedicte og prins Richard kan se frem til deres datters bryllup.

Det var det danske hoffet som i dag offentliggjorde den gledelige nyheten om forlovelsen.

Prinsesse Nathalie er kusinen til prins Nikolaos som forlovet seg med sin Tatiana Blatnik 28. desember. Deres mødre, prinsesse Benedicte og eks-dronning Anne Marie av Hellas, er søstre, og dronning Margrethe av Danmark er deres storesøster.

Jeg gratulerer det nyforlovede paret så mye med forlovelsen, og ønsker dem alt godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv