hits

Gratulerer med dagen, Ingrid Alexandra!

I dag fyller hele Norges lille prinsesse 6 år!

21. januar 2004 klokken 9.14 kom Norges nye arveprinsesse til verden ved Rikshospitalet i Oslo. Seks år er gått siden den tid og prinsesse Ingrid Alexandra har blitt en stor og flott pike. Tenk, til høsten blir hun skolejente...

Ingrid Alexandra går nå siste året i barnehagen i Asker og til høsten begynner hun i 1. klasse ved Jansløkka skole i Asker.

Kongehusets barnesider kan fortelle at prinsesse Ingrid Alexandra liker godt å tegne, lese bøker, høre på musikk og leke med hunden Milly Kakao. Om vinteren liker hun godt å gå på ski, og om sommeren er hun glad i å bade. Hun synes også det er gøy å leke med både storebror Marius og lillebror Prins Sverre Magnus.

I forbindelse med Ingrid Alexandras 6 års dag har Det Kongelige Hoffet offentliggjort en ny bildeserie av prinsessen tatt på kronprinsfamiliens eiendom Skaugum i Asker.

Ingrid Alexandras bursdag er offentlig flaggdag, men selve bursdagen blir feiret privat med hele familien hjemme på Skaugum.

Gratulerer med 6 års dagen, Ingrid Alexandra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv