hits

Madeleine og Jonas' kommende hjem brenner!

Villa Parkudden står i brann!

Klokken 15.44 fikk Stockholms brannvesen beskjed om at svart røyk siver ut av vinduene på prinsesse Madeleine og Jonas Bergstrøms kommende hjem. 13 brannbiler og et stort antall brannmenn er på plass og jobber for fullt ved Villa Parkudden.

Villa Parkudden er 850 kvadratmeter stort og har 3 etasjer. Hva som har forårsaket brannen eller hvor brannen oppsto er enda ikke kjent. De nåværende leietakerne har imidlertid evakuert, og det er bekreftet at det ikke er mennesker i huset.

Planen er at Madeleine og Jonas skal flytte inn i Villa Parkudden etter bryllupet, planene må, avhengig av skadeomfang, muligens forskyves noen uker.

Vi får håpe at brannen i Villa Parkudden blir slukket raskt og at skadene ikke blir så store!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv