hits

Oppdatering: Brannen i Villa Parkudden er slukket!

Brannen i prinsesse Madeleine og Jonasbergstrøms kommende bolig er nå slukket.

Brannsjef Björn Hörnsten bekrefter at brannen som oppsto i Villa Parkudden i ettermiddag nå er slukket. Skadene ble heller ikke så store som forventet, og Hörnsten forteller at huset om kort tid kan tas i bruk igjen.

Hvordan brannen startet, er fortsatt ikke kjent. Men den skal ha tatt et vannrør og røyk skal ha spredd seg til andre steder i boligen, noe som kan ha forårsaker røykskader. Brannmennene fikk imidlertid kjapt slukket brannen.

Heldigvis er brannen slukket, og Villa Parkudden fikk ingen større skader. Madeleine og Jonas fikk seg nok en støkk tidligere i dag da de hørte om brannen, men nå som brannen er slukket og alt ser ut til å ha gått bra kan jeg tenke meg at de er lettet! :-)

Én kommentar

Marthe

20.01.2010 kl.14:11

Det var bra det gikk så fort over da :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv