hits

Martines Kongelige Blogg 1 år!

I dag fyller bloggen min 1 år! :-)                                          


På denne tiden for nøyaktig ett år siden opprettet jeg cremefraiche.blogg.no og skrev mitt første innlegg på denne bloggen. Jeg var da i England på besøk hos kjæresten min og ventet på at han skulle komme hjem fra jobb. Jeg fant da ut at nå var tiden for å starte min egen blogg.

Jeg hadde tenkt på å lage meg en blogg i en god stund før jeg startet å blogge, og plutselig var jeg i gang. Temaet for bloggen var det ingen tvil om hva skulle være. Jeg har alltid vært interessert i Europas kongelige og jeg elsker selv å lese om nyheter og sladder om de kongelige rundt omkring i Europa. Derfor ville jeg lage en blogg hvor jeg kunne lufte mine meninger og dele fakta og nyheter om de kongelige med andre interesserte.

6. februar 2009 ble altså Martines Kongelige Blogg opprettet, og siden den gang har jeg skrevet nesten 200 innlegg og jeg har fått mange trofaste lesere. Jeg har også fått veldig mange hyggelige kommentarer gjennom året som har gått. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Jeg håper dere fortsetter både med å lese og kommentere bloggen min - så lover jeg å fortsette å oppdatere dere med både nyheter, fakta og sladder om de kongelige.

Gratulerer med dagen, kjære bloggen min! :-)

8 kommentarer

Kristin

06.02.2010 kl.19:01

Gratulerer med jubileet! Keep up the good work!

Forresten, det kunne vært interessant med stoff om kongelige før i tiden, gjerne langt tilbake også, om det er mulig.... :-)

Marthe

06.02.2010 kl.19:09

Gratulerer med dagen :)

Johannes

06.02.2010 kl.22:06

Kul, grattis! Ser fram emot att även fortsättningsvis läsa dina kungliga nyheter!

Martine

06.02.2010 kl.23:39

Kristin: Takk for det! Hmm, jeg er ikke så veldig kunnskapsrik når det gjelder det historiske, men jeg kan jo prøve å få til litt hvertfall! Det kan jo være et mål i året som kommer å skrive noen historiske innlegg en gang i blant... :-)

Marthe: Tusen takk! :-)

Johannes: Tack så mycket! ;-)

Brita...

07.02.2010 kl.14:51

Gratulera mæ 1 år!! :D

Veldig bra at du starta å blogga!! Kjempe kjekt at nogen gidde blogga om kongelige ;)

Martine

07.02.2010 kl.15:07

Brita: Tusen takk for det! Det er veldig hyggelig å høre! :-)

PERNILLE :)

14.02.2010 kl.11:16

jeg skal hvertfall fortsette å lese, du er så flink!

og verdens beste søster som jeg er så glad i <3

Martine

14.02.2010 kl.23:32

PERNILLE: Åhh, så hyggelig! DU er verdens beste søster, og jeg er kjempeglad i deg også! <3

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv