hits

Den offisielle bryllupsserien i anledning Victoria og Daniels bryllup er offentliggjort!

Den Offisielle Bryllupsserien ble offentliggjort på FORMEX-messen i Älvsjö på torsdag.

Bryllupsserien består av flere ulike produkter - alt fra sjokolade og blomsterfrø til mansjettknapper og bestikk. Inntektene salget av produktene gir vil gå til kronprinsesseparets bryllupsstiftelse.

Blant produktene finner man blant annet denne minnetallerkenen fra Gustavsbergs Porslinsfabrik. Den tipper jeg blir populær! En sjokoladeeske fra Cloetta er også en av produktene jeg tror det vil bli solgt en god del av.
  

Dette kjennetegner produktene som inngår i bryllupsserien:

- Høykvalitetsprodukter fra svenske foretak
- Utmerker seg med Den Offisielle Bryllupsseriens logo
- Deler av inntekten går til kronprinsesseparets bryllupsstiftelse
- Produktene vil få bred distribusjon både i Sverige og i utlandet
- Kronprinsesseparet har vært med og godkjent produktene i serien

I anledning lanseringen av serien ble også nye, stilfulle bilder av kronprinsesse Victoria og Daniel Westling vist frem. Bildene pryder flere av bryllupsseriens produkter.


Her ser dere flere av produktene i Victoria og Daniels bryllupsserie!


En veldig flott og smakfull bryllupsserie synes jeg. Jeg liker godt fargenyansene, og de nye bildene av kronprinsesseparet i anledning lanseringen er utrolig fine. Hva synes du om Victoria og Daniels bryllupsserie?

10 kommentarer

Kristin

22.01.2010 kl.18:55

Åhhh, her var det mye lekkert! Liker spesielt godt kaffeservicet, og så sjokoladene da! Jeg er en skikkelig godtegris!! Lurer på om noe av dette blir å få tak i her i landet? Eller kanskje neste feritur går til Sverige?! De nye bildene er også veldig flotte!

Brita...

22.01.2010 kl.19:02

Serjøst!! For nogen fantastisk fine bilde!! :)

Nogen så vett kor det går ann å få tak i dette??
Fint.. Tid er det de ska gifte seg??

Brita...

22.01.2010 kl.22:27

Di gifte seg 19.Juni :)

Martine

23.01.2010 kl.00:27

Kristin: Enig! Jeg også likte kaffeserviset veldig godt! Og sjokoladen ser utrolig god ut! Elsker sjokolade selv! :-)

Brita: Ja, veldig fine bilder og flotte produkter!

Jeg er ikke helt sikker på hvor man kan få kjøpt produktene. Men de skal også selges i utlandet, og da regner jeg med at de blir å få tak i i Norge. Forhåpentligvis! Ellers kanskje vi må ta oss en ferietur til Sverige, ja... :-)

Martine

23.01.2010 kl.00:29

Camilla Johansen: Det er som Brita sier - de skal gifte seg 19. juni. I Storkyrkan i Stockholm. :-)
Takk takk:D

Martine

23.01.2010 kl.12:51

Camilla Johansen: :-)

Mia

21.03.2010 kl.20:45

Hei.

Først og fremst vil jeg nevne at du har en kjempeflott blogg!

Jeg liker særlig at du er så positiv i din omtale, og ikke sprer galle, slik mange gjør på nettet.

Jeg har dog to kommentarer, som er ment som konstruktiv kritikk:

1: Jeg synes det er kjempefint at du bruker korrekt språk (generelt altfor mye slurving for tiden), men kan du ikke rette apostroffeilen i overskriften din (Martine's)? Den sjenerer din ellers plettfrie blogg... Jeg vet det er en filleting, og litt latterlig å kommentere, siden jeg liker din positive holdning! ;)

2: Er det noen mulighet for at du kan endre oppsettet, eller fortelle meg hvordan man gjør det, slik at tidligere måneders artikler fremstår slik som denne månedens? Altså, slik at de kommer i fulltekst med bilder og det hele, i stedet for linker man må trykke seg inn på? Med så mange flotte bilder og hyggelige innslag, blir opplevelsen liksom litt bedre og visuelt penere på den måten, synes jeg. Bare et forslag! :)

Martine

22.03.2010 kl.00:38

Mia: Tusen takk for hyggelig og konstruktiv kommentar! :-) Det er utrolig flott å få slike tilbakemeldinger!

Veldig hyggelig å høre at du liker bloggen min! Jeg er veldig enig med deg når det gjelder det med korrekt språk. Det er, som du sier, utrolig mye slurving å se både på ulike blogger og andre steder. Det gjør det rett og slett litt irriterende å lese teksten og det ødelegger hele leseropplevelsen.

Apostroffeilen i overskriften er nå rettet på! Takk for påminnelsen! :-)

Det andre du bemerket sliter jeg dessverre mer med å fikse på... Jeg er utrolig dårlig på dette med oppsett og design på bloggen, og jeg har dessverre ikke peiling på hvordan jeg fikser på det slik at det blir slik du beskriver det. Jeg er imidlertid veldig enig i at det hadde vært både enklere og sett bedre ut om jeg hadde fått til å endre på oppsettet.

Jeg kan ikke love noen endring, men jeg skal prøve å finne ut om dette kan fikses på og hvordan det skal gjøres! :-)

Igjen, tusen takk for flott tilbakemelding! Det setter jeg veldig stor pris på! Jeg håper du fortsetter å lese bloggen min!

Mvh. Martine :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv