hits

Nye bilder av de belgiske kongebarna!

Nye, flotte bilder av kronprinsesse Mathilde og kronprins Philippe og deres fire barn med matchende klær!

Nytatte bilder av den belgiske kronprinsfamilien er offentliggjort. Bildene er tatt utenfor den flotte familiens bolig Laeken utenfor Brussel.

Mathilde og Philippes fire barn har blitt store. Eldstejenta prinsesse Elisabeth har blitt 9 år. Den kommende dronningen har blitt en stor og flott jente, og ser ut som en omtenksom og kjærlig storesøster. Prinsene Gabriel og Emmanuel på 6 og 4 år er familiens godgutter og vi kan se fra bildene at de er noen riktige sjarmører. Prinsesse Eleonore er søskenflokkens yngste, og hun er en skikkelig solstråle. Eleonore blir 2 år i april.

Jeg synes at den belgiske kronprinsfamilien, i likhet med vår egen kronprinsfamilie, ser ut som en harmonisk og lykkelig familie. De fire barna ser ut som en sammensveiset gjeng, og de har helt sikkert masse glede av hverandre.

Ta en titt på de nye bildene av familien her!

Én kommentar

Kristin

27.01.2010 kl.19:26

Flotte bilder! :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv