hits

Prinsesse Eleonore skiller seg!

Prinsesse Eleonore av Schaumburg-Lippe (28) skilles fra sin Poul!

Eleonore-Christine er nok ikke kjent for så mange her hjemme, men hun er datter av prins Waldemar av Schaumburg-Lippe - dronning Margrethe av Danmarks fetter. Eleonore skiller seg nå fra Poul Hess etter nesten 10 år sammen.

Eleonore uttaler at hun og Poul har hatt 10 fantastiske år sammen, de har elsket hverandre høyt og vært hverandres beste venner, men at de rett og slett har vokst fra hverandre. Dette skal være grunnen til bruddet. Eleonore bekrefter imidlertid at paret skilles som gode venner.

Eleonore-Christine arbeider med reklame, og er en opptat dame med mange oppdrag på konsulentbasis.

Hennes far prins Waldemar eier og bor på slottet Ratibor i Böhmen. Han er gift med Gertraud-Antonia Wagner. Eleonores mor er avdøde prinsesse Anne-Lise av Schaumburg-Lippe.

Jeg ønsker både Eleonore og Poul alt godt i fremtiden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv