hits

Kronprinsesse Victoria som Barbiedukke!

Kronprinsesse Victoria av Sverige finnes nå som Barbiedukke!

Den unike Barbiedukken avdektes i dag av verdens største leketøysmesse i Nürnberg i Tyskland. Kronprinsesse Victoria hedres med egen dukke slik flere andre store kjendiser, som talkshowdronningen Oprah Winfrey og Tysklands forbundskansler Angela Merkel, har blitt.

Victoria-dukken er ikledd en mørkrød silkekjole med flotte detaljer, som er en kopi av Victorias Nobelkjole fra 2006 designet av Lars Wallin.

Det lyseblå ordensbåndet henger over dukkens skulder, og prydes med to gyldne medaljer. Dukken har en avtagbar ring, juvelbelagte øredobber, armbånd og smykke rundt halsen. Den mørkebrune håret er samlet i en knute i nakken, slik man ofte ser kronprinsesse Victoria. Dukken har også en skinnende tiara på hodet. Håndvesken Victoria-dukken har i sin hånd er i silke og har gullfarget pynt. Med dukken følger også en elegnat trone i blå fløyel.

Den eksklusive Victoria-dukken er lagd for Victoria selv, og vil dessverre ikke være for salg.

Jeg synes dukken er nydelig! Jeg synes idèen om å lage en Barbiedukke som kronprinsesse Victoria er kjempegod, og jeg ser gjerne flere av Europas prinsesser som Barbiedukker! Men jeg synes så absolutt at dukken burde vært tilgjengelig slik at man kunne kjøpt seg et eksemplar av den!

Hva synes du om Victoria som Barbie? Ser du likheten mellom kronprinsesse Victoria og
Barbie-Victoria?

8 kommentarer

Marthe

04.02.2010 kl.18:28

Fantastisk idè! Ville gjerne hatt en sånn dukke ja:)

Kristin

04.02.2010 kl.19:07

Dette var artig! Dukken er fin den, men ikke særlig lik Voctoria.

Ja, det hadde vært artig med slike dukker av flere av Europas prinsesser, og at de burde vært til slags også.

Jeg tror det er laget en slags baby-dukke av Prinsesse Leonor i Spania.

Martine

04.02.2010 kl.21:47

Marthe: Ja, jeg også! :-)

Kristin: Jeg er enig. Den kunne godt vært litt mer lik henne. Spesielt hakepartiet er ikke likt Victorias i det hele tatt!

Åh, det visste jeg ikke! Så moro det hadde vært med en liten Leonor-dukke å leke med! :-)

Kristin

05.02.2010 kl.19:19

Ja, jeg mener det ble laget en da hun var baby, og senere kom det en ny dukke med skoleuniform! Tenk om noen kunne lage en slik av Ingrid Alexandra også?!

Martine

05.02.2010 kl.19:34

Kristin: Så artig! Ja, noe slikt synes jeg man burde ha tenkt på å gjøre i Norge også... Det hadde virkelig vært noe assa!

June og Silje

06.02.2010 kl.14:01

ja, likheten er der :)

PERNILLE :)

14.02.2010 kl.11:11

de var kjempe like :D

Martine

14.02.2010 kl.23:34

June og Silje og PERNILLE: Ja, man kan se en viss likhet!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv