hits

Madeleine og Jonas' bryllup utsettes til 2011?

Ingen dato er ennå satt for prinsesse Madeleine og Jonas Bergströms bryllup. Da paret forlovet seg ble det imidlertid opplyst om at bryllupet vil finne sted senhøsten eller vinteren 2010. Nå ser det derimot ut til at det svenske prinsessebryllupet ikke vil finne sted før i 2011.

Prinsesse Madeleine av Sverige og Jonas Bergström forlovet seg i juni i fjor på Capri, og i august kom den gledelige offentliggjørelsen av forlovelsen - kun et snaut halvår etter Madeleines storesøster Victorias forlovelse med Daniel Westling. Det svenske hoffet har ikke villet fokusere for mye på Madeleine og Jonas' bryllup ennå, og har vekt på at det er Victoria og Daniels bryllup som nå først og fremst står i sentrum og skal stå før prinsessebryllupet planlegges. De opplyste tidlig at Madeleine og Jonas' bryllup vil finne sted etter kronprinsessebryllupet 19. juni 2010 - mest sannsynlig på senhøsten eller vinteren 2010. Pressen har det siste halvåret spekulert i når bryllupet vil stå, og det har kommet påstander om at bryllupet mest sannsynlig vil finne sted i november i år, nærmere bestemt den 13. eller den 20. november.

Den siste uken har det i flere aviser blitt spekulert i at Madeleine og Jonas har en krise i forholdet og at bryllupet kan bli utsatt. Svenske Aftonbladet melder blant annet at paret "har tatt en pause i bryllupsforberedelsene."  Samtidig har Madeleine og Jonas nettopp vært på en 2 ukers kjærlighetstur til Thailand.

Pressesjef for det svenske hoffet, Nina Eldh, benekter derimot at paret har kjærlighetsproblemer. Hun sier at hun har snakket med prinsessen og at opplysningene ikke stemmer. Men hun sier også at bryllupet vil finne sted vinteren 2010 eller våren 2011, og at datoen for bryllupet ikke vil bli offentliggjort før etter Victoria og Daniels bryllup i juni.

Det kan altså nå se ut som at Madeleine og Jonas vil vente til våren 2011 med å gifte seg. Men hel sikre kan vi altså ikke være før etter kronprinsessebryllupet. Jeg synes våren 2011 hadde vært et fint tidspunkt for prinsessebryllupet å finne sted. Våren er en flott årstid spør du meg, og da får også Madeleine og Jonas sitt "eget" bryllupsår.

Jeg tror derimot ikke at paret har noen krise i forholdet, og jeg synes det er dårlig gjort av pressen å begynne å spekulere i slikt bare fordi bryllupet nå kanskje "utsettes" til begynnelsen av neste år. Jeg tror heller at Madeleine og Jonas er forelsket som aldri før og at de nyter livet som forlovet.

Jeg håper Madeleine og Jonas har hatt en fin kjærlighetsferie i Thailand, på tross av stygge rykter i media, og jeg gleder meg til deres bryllup - enten det vil finne sted vinteren 2010 eller våren 2011!

Se flotte kjærlighetsbilder av Madeleine og Jonas her!

5 kommentarer

helene&christine - FORLOVET

16.02.2010 kl.20:09

vi har vurdert bloggen din :)

Marthe

16.02.2010 kl.21:28

Jeg er veldig enig med deg! :) De er veldig søte sammen, og jeg gleder meg til våren 2011 :)

Martine

16.02.2010 kl.22:10

Marthe: Jeg gleder meg også masse til bryllupet! Det blir spennende å se hvilken dato de velger!

Kristin

17.02.2010 kl.19:40

Da jeg først leste at bryllupet muligens blir utsatt til 2011, ble jeg skuffet fordi jeg hadde sett frem til bryllup i år, men etter å lest videre er nok dette en like god løsning. De får sitt eget bryllupsår, et flott vår/sommerbryllup og slipper å dele oppmerksomheten med Victoria og Daniel. Nei, jeg tror overhodet ikke at de har problemer i forholdet, det er nok heller praktiske årsaker. Gleder meg iallefall til begge bryllupene! :)

Martine

17.02.2010 kl.19:54

Kristin: Ja, ikke sant! :-) Jeg gleder meg masse til begge bryllupene jeg også!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv