hits

Prins William på forsiden av Hello Magazine!

I desember stilte prinsesse Madeleine sv Sverige opp på forsiden av magasinet Elle. Nå er det prins William sin tur til å være forsidemateriale. Den britiske prinsen stiller denne uken opp på forsiden av Hello Magazine.

Prinsesse Madeleine stilte opp med bilder og et intervju for å støtte Childhood Foundation, organisasjonen hun arbeider for. For prins William er det organisasjonen Crisis det handler om. Crisis er en organisasjon som hjelper hjemløse mennesker ut av hjemløsheten. I tillegg til å være avbildet på forsiden av bladet stiller William opp i et portrettintervju og på flere bilder. Og det som gjør det hele spesielt er at bildene er tatt av en tidligere hjemløs og ikke-profesjonell fotograf med navn Jeff Hubbard.

På forsiden er prinsen avbildet ikledd en sort t-skjorte og jeans stående i en fremoverlent stilling og med et lurt smil om munnen. Men det som man nok først legger merke til når man ser bildet er at William har endret hårfarge. Den tidligere blonde prinsen har blitt helt mørk i håret!

Jeg synes det er flott at de kongelige stiller opp med bilder og intervjuer  til en god sak slik Madeleine og William har gjort. Bildet på forsiden er et veldig flott bilde av prins William, og jeg synes han kler det mørke håret veldig godt! Veldig lik sin avdøde mor Diana synes jeg også at William er her.

Hva synes du om prins William med mørkt hår?

4 kommentarer

M and Dee

17.02.2010 kl.11:53

Likte han egentlig best før vi, men han var fin med mørkt også :)

Always and forever -M and Dee

Marthe

17.02.2010 kl.18:48

Jeg synes prins William virker som en flott fyr - han gjør alltid mye for dem rundt seg. Men jeg synes kanskje at han kler det lyse håret bedre :) Men det er mulig at det bare er en vanesak ;)

Kristin

17.02.2010 kl.19:34

Han er kjempekjekk! Flott bilde, ser ut som det kunne vært tatt av en profesjonell fotograf! Jeg synes faktisk han er vel så kjekk nå med mørkt hår, selv om jeg til vanlig liker blonde menn best...! Han hadde vel lyst til å prøve noe nytt, akkurat slik som vi jenter gjør?!

Martine

17.02.2010 kl.20:00

M and Dee og Marthe: Jeg synes han ble en skikkelig kjekkas med mørkt hår, selvom jeg synes han kler det lyse håret kanskje hakket bedre... Men det er nok kanskje som du sier Marthe, en vanesak! :-)

Kristin: Ja, helt enig! Jeg synes også bildet ser veldig profesjonelt ut! Helt sant, forandring fryder sies det jo, så hvorfor ikke!? :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv