hits

Kong Harald fyller år - får bukse av curlinggutta i gave!

I dag 21. februar fyller vår kjære kong Harald 73 år!

Kong Harald og dronning Sonja er nå på plass i Vancouver for å følgene den siste uken av de olympiske leker, så kongen er altså i Canada på sin fødselsdag. I anledning fødselsdagen vil de norske curlinggutta gjerne få gi kong Harald en spesiell gave - nemlig en bukse av samme type som de bruker under curlingkampene i OL.

De norske curlingguttene har under de olympiske lekene hatt på seg fargerike rutete bukser når de har spilt kamper, og buksene har fått mye oppmerksomhet både i Vancouver, her hjemme i Norge og i resten av verden. Det er en slik bukse de i dag vil gi kong Harald i bursdagsgave, og de håper at kongen vil ha den på seg når han ankommer curlinghallen.

Jeg synes buksene til curlinggutta er kjempekule, og jeg synes det er en flott gest og et artig påfunn av curlinggutta å gi kongen en bukse i bursdagsgave. Om kong Harald velger å bruke buksen får vi vente å se...

Jeg gratulerer kong Harald så mye med 73 års dagen! Jeg ønsker han og dronning Sonja et flott opphold i Vancouver og jeg håper de får med seg mange flere norske OL-gull! :-)

3 kommentarer

Marthe

21.02.2010 kl.13:32

Gratulerer med dagen, Kong Harald! :)

Kristin

21.02.2010 kl.19:45

Jeg vil også gratulere Kongen kjempemye med dagen!!

Artig bursdagsgave fra curlinggutta og buksene er også artige, men tviler på om han kommer til å gå med dem... Jeg kan liksom ikke se ham for meg i slike?! Men, det skulle ikke forundre eg likevel.

Jeg kunne godt gå med slike busker, hvis de skulle bli kjempepopulære.

Martine

21.02.2010 kl.21:26

Kristin: Jeg tviler vel i grunn på om han kommer til å gå med dem jeg også, selvom det hadde vært utrolig artig! :-) Ja, jeg kunne også godt tenkt meg et eksemplar av buksene. Jeg synes de er kjempekule! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv