hits

Prinsesse Beatrice på moteshow med kjæresten!

Under London Fashion Week denne uken satt Storbritannias prinsesse Beatrice (21) på første rad, og sammen med henne satt kjæresten Dave Clark (27).

Det var mange kjente fjes på plass på motevisningen, og blant disse var altså prinsesse Beatrice og hennes kjæreste gjennom snart 4 år. De to smilte og lo, og så svært så forelsket ut.

Rikmannssønnen Dave Clark arbeider for sir Richard Brandsons flyselskap, Virgin. Det var Beatrice's fetter, prins William, som introduserte de to for hverandre i 2006, og de har siden vært et par. Dave og William er tidligere studiekamerater.

Se så flotte de to er sammen! Dave virker å være en flott match for Beatrice - og det er ikke alle jenter som får med seg kjæresten på moteshow, så han bør den moteinteresserte prinsessen ta godt vare på!

5 kommentarer

Kristin

26.02.2010 kl.18:41

Så fint bilde! Prinsesse Beatrice er faktisk en av mine favorittprinsesser, og kjæresten hennes er bare kjempesøt! Ja, han bør hun ta vare på! Er det bare jeg som synes hun har en helt fantastisk hårfarge?! Det er ikke mange prinsesser, om noen, som kan matche henne der. Det mener iallefall jeg. Fint med mer om henne og Eugenie.

Forresten, et filmtips tilslutt - som flere kanskje har fått med seg er Beatrice statist i filmen "The Young Victoria" (veldig god film), og den kom ut på DVD i går.

Martine

27.02.2010 kl.00:19

Kristin: Ja, et veldig fint bilde av de! Og enig i at Dave er søt! Hun har et flott hår, ja!

Takk for filmtips! :-) Det visste jeg faktisk ikke, men den skal jeg få sett!

Kristin

28.02.2010 kl.17:47

Hei igjen, hyggelig om du gir meg tilbakemelding på hva du synes om den. Har ikke sett enda, til nå har det bare blitt OL på meg, men til uka håer jeg å se den igjen.

Jeg vet ikke hva du har skrevet tidligere, men det hadde vært kjekt med mer om "kongelige" filmer!

Martine

28.02.2010 kl.18:28

Kristin: Jeg har ikke fått sett den enda jeg heller - det har blitt mye OL her i det siste også! ;-) Og for tiden er det masse å gjøre på skolen, så får se an når jeg får tid til å se den :-)

Jeg har ikke skrevet så mye om kongelige filmer tidligere, men jeg har hvertfall anbefalt en film jeg har som jeg liker veldig godt. Innlegget finner du her: http://cremefraiche.blogg.no/1238170116_27mar2009.html , og filmen heter "En kongelig familie."

Jeg skal prøve å skrive litt mer om kongelige filmer i fremtiden! :-)

Kristin

28.02.2010 kl.21:21

Ja, den har jeg sett! Det var den som gikk på NRK for noen år siden er det ikke? Jeg har den også på DVD, og det finnes også en bok om serien. Det var en veldig interessant serie, og mange som ikke er interessert i kongelige, men i historie, likte også den serien.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv