hits

Slik blir den kongelige påsken 2010!

Påsken er tid for tradisjoner både blant de kongelige og blant oss andre. Selv skal jeg en tur til Tenerife denne påsken. Jeg drar nå i kveld og kommer hjem igjen 1. påskedag. Det vil derfor dessverre bli lite blogging i uken som kommer.

Den norske kongefamilien har som mange andre tradisjoner for å dra på fjellet i påskeuken.

Kong Harald og dronning Sonja skal feire påske på Prinsehytta i Sikkilsdalen med familien som i fjor og tidligere år. Kongeparet tok i går toget fra Oslo S sammen med barn og barnebarn. Togturen gikk til Vinstra, og derfra ble de kjørt videre med beltevogn til hytta.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn kom sammen med sine tre døtre, Maud Angelica, Leah Isadora. Jentene var i storform og så ut til å glede seg til togtur og hyttetur med familien.

Kronprins Haakon ankom Oslo S sammen med barna Marius, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus. Kronprinsesse Mette-Marit, som for kort tid tilbake var sykemeldt på grunn av slitasje i nakkevirvlene, må ta det med ro i ukene fremover. Hun er også for tiden opptatt av studier ved BI. Kronprinsessen er derfor ikke med til Sikkilsdalen. Mette-Marit ble også i fjor hjemme første delen av påskeferien og konsentrerte seg om studiene.

Den andre delen av påskeuken vil derimot kronprinsfamilien feriere på sin egen hytte i Uvdal. Da vil også kronprinsesse Mette-Marit være med og hele familien vil være samlet.

Jeg ønsker kongefamilien og alle dere kjære lesere en riktig god påske! Så blogges vi igjen når jeg er tilbake fra Tenerife! :-)

Hvilke planer har du for påsken i år?


4 kommentarer

Marthe

01.04.2010 kl.16:26

Det bildet der var i VG, og da skrev de at det var Sverre Magnus og INGRID ALEXANDRA! Godt å se at det ikke bare var meg som så at det måtte være feil! :)

Martine

05.04.2010 kl.20:30

Marthe: Beklager sent svar, men har ikke hatt internettilgang på en uke pga at jeg har vært bortreist.

Skrev VG det?! Er det mulig?!! Man ser da at det er Leah Isadora og ikke Ingrid Alexandra som er avbildet.. Hmm, det var dårlig av VG må jeg si...

Marthe

07.04.2010 kl.20:42

Ja jeg vet, jeg synes det var helt merkelig at de ikke så at det var feil. Hun var helt åpenbart ikke i riktig alder, og Ingrid Alexandra er da mye mørkere i håret! Må ha skjedd en glipp eller noe.

Martine

07.04.2010 kl.23:38

Marthe: Ja, det var nok det... Som du sier så er de jo relativt ulike både i utseende og alder.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv