hits

Prinsesse Nathalie er gravid!

Danske prinsesse Nathalie (34) og forloveden Alexander Johannsmann (32) venter sitt første barn i juli!

Nathalie er prinsesse Benedikte av Danmarks yngste datter, og dronning Margrethes niese. Prinsesse Benedikte uttaler at hun og Nathalies far, prins Richard, er svært glade på det unge parets vegne.

Nathalie og Alexander forlovet seg 1. juledag, og nå er det kjent at paret skal bli foreldre. Det er meget uvanlig i de kongelige kretser å bli gravid før man er gift, men paret er altså forlovet og kanskje venter et bryllup på sensommeren etter fødselen.

Jeg gratulerer Nathalie og Alexander så mye med den gledelige nyheten!

3 kommentarer

Kristin

24.03.2010 kl.18:40

Ja, dette var hyggelig! Jeg gratulerer også! Ja, det er uvanlig å bli gravid før bryllupet ikongelige kretser, men Prinsesse Tessy av Luxembourg ble jo også det.

Marthe

24.03.2010 kl.19:53

Gratulerer til prinsesse Nathalie :)

Martine

24.03.2010 kl.20:25

Kristin: Ja, det er helt sant! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv