hits

Kongelige påskeegg!

Hei alle sammen!

Jeg håper dere alle har hatt en fin påske! Jeg har som sagt vært på Tenerife, og jeg har hatt det kjempefint. Vi hadde sol og varmt vær hele uken, og vi har badet og solt oss. Jeg håper dere også har hatt en fin påske! :-)

Nå som jeg er tilbake blir det normal blogging igjen. Første innlegg kommer her...Har du fått påskeegg av påskeharen i påsken? Det har jeg fått! Jeg sitter faktisk å koser meg med litt påskegodt her jeg sitter og skriver nå.

Egg og påsken hører sammen og vi finner egg i alle størrelser og fasonger i butikker og på utstillinger. Sjekk ut disse flotte eggene med den nederlandske kronprinsfamilien malt på! Er de ikke flotte?

Én kommentar

silje v

05.04.2010 kl.20:33

kjempe fint

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv